Úspech na Pretekoch SKP v rakúskom Bruck an der Leitha

S radosťou vám oznamujeme, že náš tím MT Kart team sa nedávno zúčastnil 4. kola prestížnych pretekov Slovenského Kartingového Pohára (SKP), ktoré sa konali 19. a 20. júla 2024 v rakúskom Bruck an der Leitha . V kategórii MINI 60 sme dosiahli vynikajúce výsledky a vybojovali sme skvelé 3. miesto.

Kategória MINI 60

V kategórii MINI 60 sa náš mladý pilot, Tomáš, opäť predviedol v najlepšom svetle. Tomáš dokázal, že sa nestratí medzi špičkou vo svojej kategórii a po úžasnom výkone sa nám podarilo obsadiť fantastické 3. miesto. Gratulujeme Tomášovi a celému tímu za ich tvrdú prácu a oddanosť!

Podmienky na Trati

Podmienky na trati boli počas víkendu premenlivé, čo pridalo pretekom na dramatičnosti. Počasie si s nami trošku zahrávalo a v sobotu niekoľkokrát popŕchalo, čo vyžadovalo maximálnu pripravenosť a flexibilitu nášho jazdca a tímu. Nakoniec sa však oba preteky štartovali na suchých pneumatikách.

Kvalifikácia

Kvalifikácia bola neuveriteľne napínavá. Tomáš bol konkurencieschopný a stratil len 0,016 sekundy na druhé miesto. Tento tesný výsledok len potvrdzuje jeho talent a odhodlanie. Bolo úžasné sledovať, ako sa Tomáš a celý tím spojili a predviedli skvelý výkon na trati.

Ďalšie Výzvy Pred Nami

Tento úspech nás motivuje pokračovať v našej snahe o dosahovanie ďalších výborných výsledkov. Sme hrdí na naše tretie miesto v kategórii MINI 60 a veríme, že je to len začiatok ďalších úspechov, ktoré nás čakajú. Naše zameranie na tréning, neustále zlepšovanie a tímovú spoluprácu nás vedie k dosahovaniu vysokých cieľov.

Poďakovanie

Chceme poďakovať všetkým, ktorí nás podporujú – našim rodinám, priateľom, sponzorom a fanúšikom. Bez vašej podpory by sme nemohli dosahovať takéto skvelé výsledky. Tešíme sa na ďalšie preteky a nové výzvy, ktoré nás čakajú.





_A3A4530jpg